Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Ismét gyűjtést szervezünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal

Ismét gyűjtést szervezünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal

2024. 06. 02.
Szabadtéri színpad kialakítása a csongrádi fogyatékossággal élők otthonában
A Gondviselés Háza Fogyatékkal Élők Kisréti Otthona Csongrád városban, a Holt-Tisza partján fekszik. A 2007-ben megnyílt intézmény 124 fő értelmi sérült embernek nyújt otthont. Az itt élők rendkívül színes életet élnek, textil-, batik- és kreatív műhelyekben dolgoznak, bekapcsolódhatnak a színjátszócsoport, a tánccsoport, és a dalkör foglalkozásaiba. Sokan részt vesznek a háztartási szakkör és a számítógépes csoport programjaiban is. A különféle sportprogramok: az edzőtermi mozgás, a nippon-zengó edzés, a csoportos zenés torna és az úszás ugyancsak sok érdeklődőt vonzanak.
 
 

Amire gyűjtűnk 2024. június 1. és 2024. november 30. között:

 
  Szabadtéri színpad kialakítása a csongrádi fogyatékossággal élők otthonában  
  Eddig összegyűlt: 39 201 Ft  
 
Az otthon lakói szenvedélyesen élvezik a zenés és táncos programokat, melyek nemcsak szórakoztatnak, de érzelmileg és lelkileg is gyógyító hatással vannak rájuk. Ezért is fontosak számunkra művészeti csoportjaink. Színjátszókörünk, tánc és ének csoportunk mára már komoly ismertségnek örvend nemcsak a sérült emberek, hanem a település lakossága körében is. Ez nagyban segíti a segítségre szoruló emberek elfogadását, a velük szembeni előítélek csökkentését.
 
Célunk egy nyári szabadtéri színpad kialakítása az intézmény 3 hektáros parkjának egy kiemelt részén. A színpadot és a tervezett nézőteret akadálymentesen alakítjuk ki, hogy mozgássérültek számára is alkalmas legyen. A helyszín lehetővé tenné mind sérült, mind ép művészek fellépését, továbbá városi rendezvények lebonyolítását is. A művészetben nincs akadály, ezért a művészeten keresztül szeretnénk elérni, hogy ne legyen távolság ember és ember között. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kérjük, vásárlásod végösszegének felkerekítésével Te is támogasd a programot, hogy felépíthessék szabadtéri színpadukat.
 
Összesen 17 200 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu