Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Electrolux konyhai készülékek ráadás Air Fryer sütővel

Electrolux konyhai készülékek ráadás Air Fryer sütővel

2024. 05. 13.
Az akció időtartama: 2024. május 13. – július 31.
Vásárolj Electrolux konyhai készülékeket min. 500.000 Ft összértékben* és ráadásként egy Air Fryer sütőt** kapsz ajándékba. Az Air Fyrerrel ízletes és ropogós ételeket készíthetsz olaj hozzáadása nélkül, egészségesen.
 
Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudják elküldeni. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Promóciós feltételeket.
 
*A készülékeket egy kereskedőtől egy időpontban kell megvásárolni, a termékek termékkódjának és vételárának egy számlán kell szerepelniük.
**A készülék típusa a készlet függvényében változhat.

Az akció részletei

Az akció időtartama: 2024. május 13. – július 31.

Az ajándékot csak abban az esetben tudják elküldeni, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a konyhai készülékek termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem fogadnak el.

Regisztráld vásárlásodat 2024. augusztus 15-ig. 

Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és add meg kézbesítési címedet. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítenek. Kérjük, ellenőrizd e-mail fiókodban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

Air Fryer: ropogós, finom ételek olaj hozzáadás nélkül

electrolux airfryer
 
Egy Air Fryer készülék tökéletes segítőtárs a konyhában. Süthetsz, grillezhetsz, vagy piríthatsz is benne olajmentesen, egészségesen. A készülék forró levegőt keringtetve biztosítja, hogy minden oldalról hő érje a hozzávalókat, így ételed ropogós lesz megőrizve természetes ízvilágát.
 

Legyen még finomabb minden fogás

electrolux sütő
 
Az Electrolux sütők „A”, „A+” vagy „A++” energiaosztályúak, így energiatakarékosan készíthetsz csodás fogásokat. Süss hőlégkeverés programon, használd a mikrohullámú funkciót, vagy süss gőzben alacsonyabb hőfokon, így akár 20% energiát is megtakaríthatsz*, miközben az ételek megőrzik vitamintartalmuk akár 90%-át. Így finomabbak, gusztábbak és egészségesebbek is lesznek. Válassz Steamify funkciós gőzsütőt, ha szeretnéd, hogy a sütő beállítsa neked a megfelelő mennyiségű gőzt a különböző fogások elkészítéséhez.
 
*Egy SteamPro [BSE998230M] és egy multifunkciós sütő [BPE556370M] egyetlen (1) összehasonlító tesztjén alapuló belső teljesítményértékelés. A tesztet lazacfilén és szuvidált csirkemellen végeztük.
 

Legyen a főzés egyszerűbb és energiahatékonyabb

electrolux indukciós főzőlap
 
Az indukciós főzőlapok hasznos és intuitív funkciókkal segítenek neked a konyhában, hogy kizárólag a főzésre koncentrálhass, a készülék kezelése helyett. Az edények méretéhez igazodó főzőzónák maximális szabadságot kínálnak. A zónák igazodnak az edényeid méretéhez és formájához, ezért főzhetsz ovális, kerek vagy akár szögletes edényben is. Az étel egyenletesen melegszik át, így nem lesz nyers a sült hús egyik része, miközben a másik már szinte megég.
 

Legyen tiszta a levegő konyhában, energiatakarékosan

electrolux páraelszívó
 
Élvezd a családoddal és barátaiddal való főzést egy kellemes konyhában, ahol nincs ételszag. Az „A” energiaosztályú, csendes páraelszívók hatékonyan tisztítják meg a levegőt, miközben alig hallhatóan dolgoznak. A Hob2Hood® rendszerű* páraelszívók és főzőlapok vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikálnak egymással. Csak kezdj el főzni, és az elszívó automatikusan beállítja az elszívás intenzitását, melyet a főzőlap teljesítményéhez igazít.
 
*Csak bizonyos modellek.
 

Makulátlan tisztaság energiatakarékosan

electrolux mosogatógép
 
Az Electrolux mosogatógépekben foltmentesen tiszta lesz minden edény. Az alsó vízkaron lévő extra szórókar több irányba mozog, ezért 3-szor több vizet permetez az edényekre, extra vízfogyasztás nélkül. A QuickSelect mosogatógépekben az Ecometer segít a víz-és energiatakarékos programok beállításában, így még hatékonyabb lesz a mosogatás. A ComfortLift® mosogatógépek* még az edények be- és kipakolását is megkönnyítik azzal, hogy az alsó kosarukat fel lehet emelni.
 
*Csak bizony modellek.
 

Konyhai kisgépeink a kezed alá dolgoznak

electrolux konyhai gépek
 
Professzionális tapasztalatainkra építve terveztük meg konyhai kisgépeinket. Konyha robotgépeinkbotmixereinkturmixgépeink és vízforralóink segítenek neked, hogy felejthetetlenül finom ételekkel lepd meg családodat és barátaidat nap mint nap.
 
Kapcsolódó termékcsoportok | Összes termékcsoport megtekintése

Beépíthető gázfőzőlapok

Beépíthető elektromos főzőlapok

Beépíthető mosogatógépek

Páraelszívók

Beépíthető sütők

Botmixerek

Turmixgépek

Konyhai robotgépek

Vízforralók

Összesen 17 201 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu