Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Xiaomi

Xiaomi (UYG4021RT) Amazfit BIP GPS okosóra, fekete

Gyártói cikkszám: AMAZFIT BIP GPS (UYG4021RT) FEKETE
Garancia: Jogszabály
Rendelésre
i
Szállítási költségek
Személyes átvétel: ingyenes
Kiszállítás: 1 499 Ft
FoxPost automata: 1 999 Ft
MPL automata + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL postapont + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL postán + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL futár + 2 999 Ft: 1 990 Ft
28 389 Ft
Xiaomi (UYG4021RT) Amazfit BIP GPS okosóra, fekete
Xiaomi (UYG4021RT) Amazfit BIP GPS okosóra, fekete
Xiaomi (UYG4021RT) Amazfit BIP GPS okosóra, fekete
Részletes leírás | Teljes mutatása

Az Amazfit BIP a legújabb termékünk a okosóra kínálatunkban. A BIP elképesztő, 30+ napos üzemidővel rendelkezik egyetlen feltöltés után. Reflektív, mindig aktív színes érintőkijelzővel, GPS-szel, barométerrel, geomágneses szenzorral, PPG pulzusmérő szenzorral, háromtengelyes gyorsulásmérővel felszerelt az aktivitás-, sport-, és alváskövetéshez, míg tömege csupán 31 gramm.

A 4 színben kapható Amazfit BIP képes email-, SMS-, hívás-, és más alkalmazások értesítéseinek megjelenítésére. Rögzíthető a futás (kültéri vagy futópados)-, kerékpár-, és más sportedzés részletes GPS adatokkal és statisztikákkal.

A Xiaomi Amazfit BIP okosóra egy tökéletes társ, a mindennapi használathoz, tájékoztat és aktívan tart. A napi lépésszám, kalóriák és távolságmérés is adott, emellett motivál, hogy többször keljünk ki a székből.

A reflektív, mindig aktív kijelző könnyen olvasható beltérben, vagy akár közvetlen napfényben is és megmutatja telefon alkalmazásainak értesítéseit is, mint a naptár, szöveges üzenetek (a teljes szöveg elolvasható), email, Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat, LinkedIn, Snap, Slack.

A színes érintőképernyőn különböző előre telepített alkalmazások közül választhatsz: helyi időjárás-előrejelzés, riasztások, időzítő, iránytű, napi állapotfigyelés, beleértve a pulzusszámot és a sportkövetési lehetőségeket.

Jelenleg a BIP a kültéri futást, a beltéri futópados futást, a kerékpározást és a sétát is támogatja, de a folyamatos szoftverfrissítéseknek köszönhetően tudása a jövőben újabb sportokkal egészül ki.

Minden sporttevékenység követési mód részletes statisztikákat és GPS térképeket is támogat, az idő, a sebesség, járásmód (futás vagy séta), lépésszám, pulzus-tartomány, szintkülönbség, elégetett kalória, stb, függően a kiválasztott módtól.

Regenerálódás közben sem tétlen. Részletes adatokat gyűjt az alvásodról, pl. időtartam, mélyalvás és felületes alvás-fázisok, felébredések. A BIP egy egyszerű és sokfunkciós, kiváló okosóra.

Tulajdonságok:

  • Időjárásálló fitnesz okosóra 1,28” „always-on” színes érintőkijelzővel
  • Aktivitásmérés, alvásfigyelés, pulzusmérő, különböző tevékenységek
  • Beépített GPS vevő, iránytű és barométer, Bluetooth 4.0
  • Okostelefonos alkalmazás (Mi Fit) IOS és Android rendszerre, értesítések
  • 30+ napos üzemidő, cserélhető szíjak
  • Rekord közeli akkumulátor élettartam: kb. 30 nap általános használattal, kb. 45 nap minimális értesítésekkel.
  • Szuper könnyű: kényelmes viselet egész nap, sport és alvás közben is.
  • Értesítések: fogadd az értesítéseket az órádon: hívások, üzenetek, emailek és más alkalmazások értesítései a mindig aktív, színes érintőkijelzőn.
  • Multi-sportrögzítés: kövesd a futás-, vagy kerékpár edzésedet térképes útvonallal, részletes statisztikákkal és pulzus-tartományokkal.
  • A legújabb technológia: GPS, háromtengelyes gyorsulásmérő, optikai pulzusszenzor, barométer és iránytű – mindez beépítve az Amazfit BIP-be.
  • Mindig aktív kijelző: a transzflektív kijelző mindig kiválóan olvasható és informatív – dátum, megtett lépések, időjárás, sport statisztikák, stb.
Technikai adatok|Elrejt
Összesen 16 856 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu