Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Samsung

Samsung QE48S90DAEXXH OLED 4K Smart TV

Gyártói cikkszám: QE48S90DAEXXH
Garancia: Jogszabály
Külső raktáron
i
Szállítási költségek
Személyes átvétel: ingyenes
Kiszállítás: 2 999 Ft
469 899 Ft
Kosárba
Samsung QE48S90DAEXXH OLED 4K Smart TV Samsung QE48S90DAEXXH OLED 4K Smart TV Samsung QE48S90DAEXXH OLED 4K Smart TV Samsung QE48S90DAEXXH OLED 4K Smart TV
Képek
Samsung QE48S90DAEXXH OLED 4K Smart TV
Samsung QE48S90DAEXXH OLED 4K Smart TV
Részletes leírás | Teljes mutatása

Emelje nagyobb magaslatokba a gamingélményét a Samsung OLED-nek köszönhetően!

NQ4 AI Gen2 Processzor
Érezze az AI teljes erejét 4K-ban!

A NQ4 AI Gen2 Processzorunk páratlan 4K élményt nyújt. A 20 AI neurális hálózat által működtetett felskálázó technológia a képet és a hangot egyaránt 4K minőségű élménnyé alakítja, akár OTT-szolgáltatásokat streamel, akár kedvenc videojátékaival játszik, akár élő közvetítésű sportműsorokat néz. Az olyan egyedi technológiáknak köszönhetően, mint a színpercepció és az OLED fényerő növelő, Ön pedig páratlan fényerőben, színben, kontrasztban és részlatgazdagságban nézheti a kedvenc tartalmait.

OLED
Mély feketék, tiszta fehérek és élénk színek

A Samsung egyedülálló OLED kijelzője mély feketéket, tiszta fehér színeket és az élénk színek teljes skáláját kínálja. A legmodernebb önmegvilágító pixeleknek köszönhetően a kép, amit Ön lát, tiszta, világos és minden eddiginél pontosabb lesz.

Motion Xcelerator 144Hz
Élvezze az egyenletes mozgást akár 4K 144 Hz-ig az Ön által kedvelt játéktartalomhoz!

A 144 Hz-es Motion Xcelerator rendkívüli gördülékenységet biztosít szakadozások és elmosódás nélkül. Ön kiélvezheti az éles látványt és a villámgyors sebességet a VRR-játékoknál akár 4K 144 Hz-ig.

Samsung Tizen OS
Emelje új szintre a szórakozást a Samsung Tizen operációs rendszerével!

Hozzon ki többet a tévéből a Samsung Tizen OS legújabb alkalmazásaival és szolgáltatásaival! A Daily+ használatával Ön kezelheti napi tevékenységeit, a SmartThings alkalmazással pedig okoseszközeit is vezérelheti a tévéjéről.

Hirdetések és ajánlások a Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön

A Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön - beleértve az okostévéket is - hirdetések és ajánlások jelennek meg a felhasználók számára, amelyek segítik őket a tartalmak, alkalmazások és márkák felfedezésében. Ezek a hirdetések alkalmazáscsempék (ún. Ad Tile) vagy bannerek formájában, illetve egyes Samsung alkalmazásokon belül jelenhetnek meg.

A felhasználó a Privacy Choice alkalmazáson keresztül bármikor egyszerűen kikapcsolhatja az érdeklődésalapú hirdetések fogadását; ezzel együtt általános jellegű hirdetések továbbra is megjelenhetnek. A hirdetések elérhetősége, a hirdetési formátum és a hirdetési kampányok régiónként, modellenként és modellévenként változhatnak.

Képminőség

4K AI felskálázás
Skálázza fel a tartalmakat 4K minőségű élménnyé!

A 20 AI neurális hálózat által működtetett 4K AI felskálázási technológiánk a tartalmat közel 4K felbontásúvá alakítja.

OLED HDR
A fényerő és a kontraszt teljes skálájában rejlő lehetőségek minden képpontban ott vannak

A NQ4 AI Gen2 processzorunk jelenetről jelenetre elemzi a nézett tartalmakat, hogy tökéletes fényerősségű és javított kontraszttal rendelkező képminőséget eredményezhessen. Az önmegvilágító képpontok által az OLED HDR még a rejtett részleteket is feltárja.

PANTONE tanúsított
Élvezze a PANTONE által hitelesített színeket!

A PANTONE hitelesítés tanúsítja a 2 030 PANTONE szín és 110 újonnan hozzáadott bőrszín pontos megjelenítését. Ezáltal Ön minden eddiginél pontosabb, élethűbb megjelenítési élményt élvezhet!

Real Depth Enhancer
A mélységet pontosan úgy érzékeli, akár az emberi szem

A Real Depth Enhancer tükrözi, hogy az emberi szem hogyan dolgozza fel a mélységet az előtér kontrasztjának növelésével, a valósághű 3D szerű képért.

Szemkímélő mód
Egy intelligens kép, amely kíméli az Ön szemét

A Samsung egyedi Szemkímélő módja automatikusan állítja a kijelző fényerejét és színeit a napszaknak megfelelően. Naplemente után a képernyő beállításai komfortosabbak lesznek az Ön szeme számára.

Játékélmény

AI automatikus játékmód
Tapasztalja meg a zökkenőmentes játékélményt az AI-vezérelt automatikus beállításoptimalizálással

Hagyja, hogy TV-je automatikusan felismerje az Ön által kedvelt játékok típusát, és minden játéktípushoz megadja Önnek a játékbeállításokat. Szabaduljon meg a játékok beállításával járó gondoktól és játsszon inkább!

FreeSync Premium Pro
Akadozásmentes és alacsony késleltetésű HDR játékélmény

Az AMD FreeSync™ alaptechnológiára épülő FreeSync Premium Pro valódi HDR játékélményt biztosít az akadozás és képernyőszakadás csökkentése érdekében. Kivételesen nagy dinamikatartományú látványt produkál, miközben alacsony késleltetést tart fenn a sima játékélmény érdekében.

Játéksáv
Optimalizálja játékélményét!

A nagyobb és szélesebb, 21:9 és 32:9 képarányú TV-képernyők kiterjedtebb látványt és magasabb szintű játékélményt nyújtanak. A Játéksáv segítségével Ön még jobban optimalizálhatja a játékélményét, így könnyedén hozzáférhet a különböző játékbeállításaihoz.

Hue Sync
Élvezze a magával ragadó világítást, amely szinkronban van a látvánnyal és a játékélménnyel!

Merüljön el az okos fényforrások által létrehozott, dinamikusan testre szabott környezetekben, amelyek automatikusan szinkronizálódnak a képernyőn megjelenő tartalmakkal!

Hang

Dolby Atmos®
A Dolby Atmos új szintje, felsőcsatornás hangszórókkal

A Samsung új felsőcsatornás hangszórói továbbfejlesztett térhatású hangélményt nyújtanak. A Dolby Atmos segítségével a felsőcsatornás hangszórók többdimenziós hangzást biztosítanak, mely magával ragadja és elmeríti Önt az eseményekben.

Q-Symphony
TV és hangprojektor tökéletes harmóniában hangszerelve

A Q-Symphony egyedülálló módon lehetővé teszi a TV és a hangprojektor egyidejű működését a jobb térhangzás érdekében, anélkül, hogy le kellene némítani a TV hangszóróit.

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)
Magával ragadó virtuális hang, amely követi az akciót

A 3D térhatású hangzás a virtuális felső csatornás hangszórókkal teljesen elmeríti Önt a hangélményben.

Active Voice Amplifier Pro
A mesterséges intelligencia által vezérelt hangzás feljavítás lehetővé teszi, hogy Ön zavaró tényező

A mesterséges intelligenciával működő hangzás javító technológia a háttérhangok, a hang tisztaságának és a környezeti zajoknak az elemzésével kristálytisztává teszi a párbeszédet, hogy a beszédhangokat elkülönítse a többi hangtól. Élvezze a páratlan hangélményt tiszta párbeszédekkel még zavaró környezetben is!

Adaptive Sound Pro
Autentikus hangzás ahogyan a művész megalkotta, AI hangfeldolgozással újrakeverve

Az Adaptive Sound Pro optimalizálja a hangzást a szoba és a hangtartalom jellemzőinek figyelembevételével. Tapasztalja meg a jobb hangtisztaságot és az élénk, mégis kiegyensúlyozott hangzást, ahogyan azt az alkotók szánták, köszönhetően a hangobjektumokat kivonó és feldolgozó AI hangfeldolgozásnak!

SmartThings

Beépített SmartThings Hub
Csatlakoztassa okoseszközeit a tévéjéhez!

A TV-be épített SmartThings hub segítségével Ön zökkenőmentesen csatlakoztathatja és vezérelheti az Ön Matter és a HCA szabványokkal kompatibilis okoseszközeit anélkül, hogy további eszközökre lenne szüksége. Közvetlenül a TV képernyőjéről értesülhet az okoseszközeinek állapotáról!

360 Audió mód
Térbeli 3D hangzás a Galaxy Buds által

A TV-be épített SmartThings hub segítségével Ön zökkenőmentesen csatlakoztathatja és vezérelheti az Ön Matter és a HCA szabványokkal kompatibilis okoseszközeit anélkül, hogy további eszközökre lenne szüksége. Közvetlenül a TV képernyőjéről értesülhet az okoseszközeinek állapotáról!

Multi View
Tekintsen meg mindent egyetlen képernyőn!

Nézze a tévéje és a mobilja tartalmát ugyanazon a képernyőn, egyszerre! Legyen szó élő sportstatisztikáról vagy segéd videókról a játékok megoldásához, egyszerűen csak csatlakoztassa a telefonját, és élvezze a többképernyős megjelenítést, úgy, mint még soha. Emellett Ön optimalizált többfeladatos munkavégzést és tartalomnézést is megvalósíthat egyszerre.

Samsung Daily+

Samsung Daily+
A Samsung Tizen OS segítségével könnyebben kezelheti a mindennapi tevékenységeit és az Ön életmódját

A Samsung Tizen OS nyílt alkalmazás-ökoszisztémáján keresztül a Daily+ segítségével könnyedén kezelheti az Ön napi tevékenységeit és életmódját a TV kényelméből. A Daily+ olyan alkalmazásokat és szolgáltatásokat tartalmaz, mint a SmartThings és a Workspace.

SmartThings
Élvezze a SmartThings előnyeit!

Optimalizálja az otthoni eszközeit az Ön igényeinek megfelelő okos életmódhoz! A beépített SmartThings Hub segítségével egy testreszabott okos otthon előnyeit élvezheti ki különféle SmartThings-kompatibilis eszközökkel, amelyek leegyszerűsítik a mindennapjait.

Kialakítás

LaserSlim kialakítás
Vékony profil, ami egy lézersugárra emlékeztet

Az OLED kecses és stílusos kialakítása ötvözi az egyedi szépséget az erős funkcionalitással. Az úttörően karcsú kialakítással és a minimalista kerettel rendelkező tévé észrevétlenül illeszkedik bármely enteriőrbe.

Biztonság & Fenntarthatóság

Samsung Knox
Az Ön magánélete, biztonságban

A Samsung tévéjén immár biztonságban vannak az Ön adatai. Bizalmas adatait, például PIN kódjait vagy jelszavait több réteg szoftver és hardver védi. Ezenkívül a Samsung Knox védi a TV-hez csatlakoztatott otthoni IoT-eszközeit is, és automatikusan blokkolja a rosszindulatú alkalmazások futtatását vagy az adathalász webhelyekhez való hozzáférést. Emellett a Samsung elkötelezett biztonsági csapata rendszeres frissítésekkel segít megőrizni az Ön tévéjének a biztonságát.

AI Energia üzemmód
Energiát takarít meg az okos elemzésének köszönhetően

A SmartThings segítségével az energiatakarékosság egyszerűvé válhat! Az AI Energia üzemmód bekapcsolásával a TV automatikusan érzékeli a környező fényszintet, és elemzi a használati viselkedést a fényerő beállításához, ami segít csökkenteni az általános energiafogyasztást. Ezenkívül jelenetről jelenetre elemzi a TV tartalmait, hogy ahol lehetséges, finoman állítson a fényerősség mértékén az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

SolarCell távirányító
A távirányító újrahasznosított anyagokból készül, és napfénnyel vagy beltéri fénnyel tölthető.

A hátoldalán található napelemet használhatja töltéshez, így a SolarCell távirányítóhoz többé nem kell eldobható elemeket használnia, mivel azok nem a legjobbak a környezet számára.

Specifikációk:

  • Terméktípus OLED
  • Sorozat 9

Kijelző

  • Képernyő mérete 48" 
  • Felbontás 4K (3,840 x 2,160) 
  • Frissítési ráta 100Hz (Akár 144Hz) 
  • Tükröződésmentes képernyő Igen

Videó

  • Képmotor NQ4 AI Gen2 Processzor
  • HDR (High Dynamic Range) OLED HDR
  • HDR 10+ Igen (ADAPTIVE/ GAMING)
  • HLG (Hybrid Log Gamma) Igen 
  • Kontraszt Önmegvilágító pixelek 
  • Szín Percepciós színtérképezés 
  • Perspektíva Ultra megtekintési szög 
  • Kontraszt fokozás Real Depth Enhancer 
  • Mozgástechnológia Motion Xcelerator 144Hz 
  • Film mód Igen 
  • Intelligens kalibrálás Alap
  • AI felskálázás 4K AI felskálázás
  • Filmmaker Mode (FMM) Igen

Hang

  • Dolby Atmos Igen
  • Többirányú hangzás minden jelenetben OTS Lite 
  • Dolby Digital Plus MS12 2ch 
  • Q-Symphony Igen 
  • Audio Előválasztási Leírás Igen 
  • Hangteljesítmény (RMS) 40W 
  • Hangszóró típusa 2.1CH
  • Többeszközös kapcsolat Nem
  • Bluetooth Audio Igen 
  • Adaptív hangerőszabályozás Igen 
  • Adaptív Hang Adaptív hang Pro 
  • Buds Auto Switch Igen

Intelligens szolgáltatás

  • Operációs rendszer Tizen™ Smart TV
  • Bixby Igen 
  • Nagy Távolságú Hangvezérlés Igen 
  • Webböngésző Igen 
  • SmartThings Igen 
  • Media Home Igen

Okos funkció

  • Osztott képernyő Akár 2 videó
  • Egyszerű beállítás Igen
  • Háttér mód Háttér mód+

Játék mód

  • Automatikus alacsony bemeneti késés mód Igen 
  • Game Motion Plus Igen
  • Dinamikus fekete EQ Igen 
  • Térhatású hangzás Igen
  • Szuper ultraszéles játék nézet Igen 
  • Mini Map Zoom Igen
  • FreeSync FreeSync Premium
  • HGiG Igen

Tuner/Műsorszórás

  • Digitális műsorszolgáltatás DVB-T2CS2 x 2 
  • Analóg hangoló Igen
  • 2 Tuner Igen 
  • CI (közös interfész) CI+(1.4) / CI+(1.4 ECP)_IT kizárólag 
  • Műsorszórás HbbTV 2.0.3 (IT,GB,DE,CZ,SK,ES,PL,AT,FR,FI,EE,GR,SI,HR,BE,NL,LU,LT,HU,CH,PT,DK,ME) 
  • TV Key Igen

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat

  • HDMI 4 
  • HDMI (High Frame Rate) 4K 144Hz (HDMI 1/2/3/4) 
  • USB 2 x USB-A 
  • Ethernet (LAN) 1 
  • Digitális hangkimenet (optikai) 1 
  • RF bemenet (földi /kábel bemenet) 1/1(földfelszíni sugárzás esetén) 
  • CI foglalat 1 
  • Wi-Fi Igen (Wi-Fi 5)
  • Bluetooth Igen (BT5.2) 
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Igen

Kialakítás

  • Kialakítás LaserSlim
  • Káva típus 4 oldalon keret nélküli
  • Kialakítás Top Slim 
  • Előlap színe Grafitfekete 
  • Állvány típusa Simple Plus-fém
  • Talp színe Űr titán

További tulajdonságok

  • EPG Igen
  • OSD nyelv 27 európai nyelv + orosz (csak EE,LV,LT hálózathoz való csatlakozáskor) 
  • Teletext (TTX) Igen 
  • MBR támogatás Igen

Akadálymentesítés

  • Kisegítő lehetőségek - Voice Guide UK angol, Finn, Francia, Német, Görög, Magyar, Olasz, Norvég, Lengyel, Portugál, Román, Szlovák, Spanyol, Svéd, Cseh, Dán, Holland, Koreai

Energia & Öko megoldás

  • Tápegység AC220-240V~ 50/60Hz 
  • Energiafogyasztás (Maximum) 210 W 
  • Energiafogyasztás ( készenléti üzemmódban) 0,50 W 
  • Energiafogyasztás (Általános) 65,7 W 
  • Ökoérzékelő Igen 
  • Automata energiatakarékosság Igen 
  • Energiahatékonysági osztály G 
  • Automata kikapcsolás Igen

Méretek

  • Csomagméret (Szé x Ma x Mé) 1202 x 748 x 143 mm 
  • Készülék mérete talppal (Szé x Ma x Mé) 1069,3 x 685,9 x 265,2 mm 
  • Készülék mérete talp nélkül (Szé x Ma x Mé) 1069,3 x 619,9 x 39,6 mm 
  • Talp (Basic) (Szé x Mé) 366,0 x 265,2 mm 
  • VESA méret 300 x 200 mm

Súly

  • Csomag súlya 16,5 kg 
  • Súly talppal 11,9 kg
  • Beállított súly állvány nélkül 10,6 kg

Tartozék

  • Távirányító TM2360E 
  • Vékony fali tartó Támogatott 
  • Full Motion Slim Wall Mount (Y22) Támogatott
  • Webkamera Támogatás Igen 
  • Használati utasítás Igen 
  • Hálózati kábel Igen
Technikai adatok|Elrejt
  • Képátló (inch)
    48 "
  • Felbontás (pixel)
    3840 x 2160
  • Felbontás
    4K
  • Smart TV
    Igen
  • Operációs rendszer
    Tizen™ Smart TV
  • Hangrendszer
    2.1
  • VESA szabvány
    300x200
  • Bluetooth
    Igen
  • HDMI portok száma
    4
  • USB portok száma
    2
  • Energiaosztály
    G
  • Szín
    Fekete
Hitel
Otp hitelkalkulátor
Kosárba

Cofidis hitelkalkulátor

Kosárba
Összesen 17 197 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu