Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
MPM

MPM PSC-31/B Sous-Vide vákuum fóliázógép

Gyártói cikkszám: PSC-31/B
Garancia: Jogszabály
Külső raktáron
i
Szállítási költségek
Személyes átvétel: ingyenes
Kiszállítás: 1 499 Ft
FoxPost automata: 1 999 Ft
MPL automata + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL postapont + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL postán + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL futár + 2 999 Ft: 1 990 Ft
42 899 Ft
Kosárba
MPM PSC-31/B Sous-Vide vákuum fóliázógép MPM PSC-31/B Sous-Vide vákuum fóliázógép MPM PSC-31/B Sous-Vide vákuum fóliázógép MPM PSC-31/B Sous-Vide vákuum fóliázógép MPM PSC-31/B Sous-Vide vákuum fóliázógép
Képek
MPM PSC-31/B Sous-Vide vákuum fóliázógép
MPM PSC-31/B Sous-Vide vákuum fóliázógép
Részletes leírás | Teljes mutatása

Tulajdonságok

Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép

Műszaki adatok

  • 220-240V 50Hz
  • Teljesítmény: 100 W
  • Kábel hossz: 1,2 m
  • Elektronikus vezérlőpanel LED lámpákkal és 2 fokozatú vezérléssel:  vákuumszint tömítési idő.
  • Csúszásgátló gumi lábak
  • Tömítő rúd: 29 cm lehetőség tömlő csatlakoztatására a külső levegő elszívásához dobozokból, tartályokból, palackokból stb. (tartozékokat nem tartalmaz, a piacon általában kapható fólia hüvely vagy tasak formájában történő használatának lehetősége fedélzár gombok felszerelve: 28 x 600 cm méretű (dombornyomott) vakondbőr fólia hüvely, a termékek sous vide módszerrel történő főzéséhez ajánlott a munka végét hangjelzés jelzi filmtálca integrált fóliavágó
  • A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.
  • A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék. 
  • Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat.
  • A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.

A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEI

  • Az így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott
  • 30-40%-ról 3-5%-ra csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.

FUNKCIÓI

  • Elektronikus vezérlő panel LED indikátorok
  • 2- fokozat a vákuum szintjének beállitására
  • 2- szakaszban állítható tömítő
  • Integrált kés a fólia vágásához
  • Fólia tartó tálca
  • Hangjelzés a munka befejezésekor
  • Stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
  • Használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is
  • Funkció: A fóliatömlőt recézett (dombornyomott) méretek. 
  • 28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous vide
  • Gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá (PSC-30-36)
  • A főzés manapság művészet.
  • A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész tehetségének eredménye,hanem tökéletes eszközök is. Akárcsak Sam Cook. A Sam Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély. Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés bátorsága jellemzi.
  • Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze magát mesternek a konyhájában.
Technikai adatok|Elrejt
Hitel

Cofidis hitelkalkulátor

Kosárba
Összesen 16 388 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu