MPM PSC-31/B Sous-Vide vákuum fóliázógép
Gyártói cikkszám: |
PSC-31/B |
Garancia: |
Jogszabály |
Személyes átvétel:
ingyenes
Kiszállítás:
1 499 Ft
FoxPost automata:
1 999 Ft
MPL automata + 2 999 Ft:
990 Ft
MPL postapont + 2 999 Ft:
990 Ft
MPL postán + 2 999 Ft:
990 Ft
MPL futár + 2 999 Ft:
1 990 Ft
Részletes leírás | Teljes mutatása
Tulajdonságok
Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép
Műszaki adatok
- 220-240V 50Hz
- Teljesítmény: 100 W
- Kábel hossz: 1,2 m
- Elektronikus vezérlőpanel LED lámpákkal és 2 fokozatú vezérléssel: vákuumszint tömítési idő.
- Csúszásgátló gumi lábak
- Tömítő rúd: 29 cm lehetőség tömlő csatlakoztatására a külső levegő elszívásához dobozokból, tartályokból, palackokból stb. (tartozékokat nem tartalmaz, a piacon általában kapható fólia hüvely vagy tasak formájában történő használatának lehetősége fedélzár gombok felszerelve: 28 x 600 cm méretű (dombornyomott) vakondbőr fólia hüvely, a termékek sous vide módszerrel történő főzéséhez ajánlott a munka végét hangjelzés jelzi filmtálca integrált fóliavágó
- A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.
- A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék.
- Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat.
- A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.
A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEI
- Az így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott
- 30-40%-ról 3-5%-ra csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.
FUNKCIÓI
- Elektronikus vezérlő panel LED indikátorok
- 2- fokozat a vákuum szintjének beállitására
- 2- szakaszban állítható tömítő
- Integrált kés a fólia vágásához
- Fólia tartó tálca
- Hangjelzés a munka befejezésekor
- Stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
- Használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is
- Funkció: A fóliatömlőt recézett (dombornyomott) méretek.
- 28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous vide
- Gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá (PSC-30-36)
- A főzés manapság művészet.
- A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész tehetségének eredménye,hanem tökéletes eszközök is. Akárcsak Sam Cook. A Sam Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély. Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés bátorsága jellemzi.
- Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze magát mesternek a konyhájában.
Összesen 16 388 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!