Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Laica

Laica APM0070 Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez

Gyártói cikkszám: APM0070
Garancia: Jogszabály
Külső raktáron
i
Szállítási költségek
Személyes átvétel: ingyenes
Kiszállítás: 1 499 Ft
FoxPost automata: 1 999 Ft
MPL automata + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL postapont + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL postán + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL futár + 2 999 Ft: 1 990 Ft
8 489 Ft
Kosárba
Laica APM0070 Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez Laica APM0070 Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez
Képek
Laica APM0070 Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez
Laica APM0070 Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez
Részletes leírás | Teljes mutatása

APM0070 - LAICA Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez
Egészséges ételek otthonról. A házi tésztának nincs is párja.

  • Cserélhető fej-  ravioli készítéséhez - 30 x 30 mm
  • A készülék háza első osztályú rozsdamentes anyagból készült, iletve aluminiumból a vágó görgők.
  • Precíz gyártásnak köszönhetően (az olcsó készülékekkel ellentétben) nem hagy nyomot a tésztán.
  • PERALIMENTI  élelmiszer készítésre alkalmas certifikáttal rendelkezik.

MŰSZAKI ADATOK:

  • Rozsdamentes acél géptest
  • Alumínium hengerek élelmiszer készítésre alkalmas, bevizsgált
  • A termék doboz tartalma: 1 db vágófej, használati utasítás

3 tojásos” alap tészta recept:
hozzávalók 50 dkg tésztához

  • 300 g búzaliszt
  • 3 db „M” méretű tojás
  • 1 mokkás kanál só.

Elkészítési idő kb. 30 perc

Egy keverőtálba tesszük az átszitált lisztet, hozzáadjuk a sót és a tojásokat.
Egy kanál segítségével összekeverjük az összetevőket, amikor már a keverő kanállal nem lehet tovább keverni, akkor elkezdjük kézzel gyúrni. Mindaddig folytatjuk, amíg sima tésztát nem kapunk.

Belisztezzük a tésztát és a tésztagép tésztanyújtó nyílásának a legnagyobb fokozatán elkezdjük "nyújtani", majd szép lassan haladunk a legkisebb fokozatig ameddig a kívánt vékony tésztát meg nem kapjuk.
Végül az igény szerinti tésztavágó betétet használva, szép hosszú csíkokra vágjuk a tésztát.
Az így kapott tésztát érdemes a tésztaszárítóra felfektetni és azon pár órán át szárítani.

Ezt követően szinte azonnal meg is főzhetjük és ízlés szerint ízesíthetjük a tésztát.
Arra érdemes figyelni, hogy a friss tésztának 1-2 perc is elég, hogy kész legyen.

Technikai adatok|Elrejt
Összesen 16 346 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu