Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Samsung

Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény

Gyártói cikkszám: RB53DG703DS9EO
Garancia: Jogszabály
Külső raktáron
i
Szállítási költségek
Személyes átvétel: ingyenes
Kiszállítás: 7 999 Ft
Pick Pack Pont: 1 299 Ft
FoxPost automata: 1 499 Ft
MPL automata + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL postapont + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL postán + 2 999 Ft: 990 Ft
MPL futár + 2 999 Ft: 1 990 Ft
339 899 Ft
Kosárba
Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény
Képek
Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény
Samsung RB53DG703DS9EO alulfagyasztós hűtőszekrény
Részletes leírás | Teljes mutatása

Tárolj több ételt energiahatékonyan!

Takarékoskodj az energiával
SmartThings energiahatékony üzemmód mesterséges intelligenciával*

Csökkentsd energiafelhasználásod az energiahatékony üzemmóddal**. Ha a becsült villanyszámlád meghaladja az előre beállított célértéket, akkor a hűtő lehetőséget biztosít az energiatakarékos üzemmódra***. Optimalizálja a kompresszor fordulatszámát és a párologtató leolvasztási ciklusát a használati szokásaid és a környezeti hatások alapján.

*A teszteredmények a gyárilag beállított hőmérséklet összehasonlításán alapulnak az MI energia üzemmód használata és az MI energia üzemmód használata nélkül. Az eredmények a használati körülményektől és mintáktól függően eltérhetnek.** Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung-fiók szükséges.*** A SmartThings a takarékossági algoritmus aktiválása előtt értesítést jelenít meg mind a "Maximális mód", mind az "Egyéni mód" esetén.

Belül nagyobb – kívül ugyanakkora
SpaceMax™ technológia

Tárolj több élelmiszert egy extra nagy, 538 literes* hűtőben, ami 711 mm-es mélységgel rendelkezik. A SpaceMax™ technológia nagy hatásfokú szigetelése lehetővé teszi a sokkal vékonyabb hűtőfalakat, így nagyobb belső tárhely ellenére sem lóg ki a munkalap síkjából.

* RB53** = 538 liter, RB50** = 508 liter az IEC 62552:2015 szabvány alapján. A kapacitás a helyi szabványok szerint eltérhet.

Egyenletes hűtés saroktól sarokig
Körkörös hűtés

Fontos, hogy az ételeid megfelelően legyenek hűtve - bárhova is teszed őket a hűtődben. A Körkörös hűtés minden rekeszt egyenletesen hűt, saroktól sarokig. Folyamatosan figyeli a belső hőmérsékletet, és a stratégiai pontokon elhelyezett nyílásokon keresztül keringeti a levegőt. Így az élelmiszer az optimális hőmérsékleten marad, és hosszabb ideig friss marad.

SmartThings

Okos energiafelhasználás
SmartThings Energia üzemmód

Kezeld energiafelhasználásod, a szén-dioxid kibocsájtás csökkentése és energiaköltségeid megtakarítása érdekében. A SmartThings Energia* menüje energiahatékonysági tippeket ad, emellett valós időben figyeli a készülékek energiafogyasztását**, és összehasonlítja azt az előző hónappal. Sőt figyelmeztet is téged, ha esetleg túllépd a havi terveidet.

* Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolatra és Samsung-fiókra van szükség hozzá.** A SmartThings Energia jelenleg körülbelül 40 olyan Samsung háztartási készülékkel működik, amiken engedélyezve van a SmartThings. Ilyenek például a hűtőszekrények, mosógépek, ruhaszárítók, mosogatógépek, légkondicionálók, légtisztítók, porszívók, sütők, páraelszívók, főzőlapok, mikrohullámú sütők, tévék (2022 júniusától) és energiamérők.

Automatizált karbantartás és diagnosztika
SmartThings Otthoni gondoskodás

Gondoskodj a hűtődről könnyebben! A SmartThings Otthoni gondoskodás* valós idejű felügyeletet és riasztásokat biztosít. Online ellenőrizheted hűtőd, ezenkívül automatikusan értesít téged, ha az alkatrészek cserére szorulnak, vagy az eszköz problémákat észlel, és megoldást javasol.

* Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges hozzá.

Okos főzés. Ízletes étel
SmartThings főzés

Kezeld, készítsd el és vásárolj élelmiszert hatékonyabban! A SmartThings főzés* lehetővé teszi, hogy listát készíts a hűtőszekrényben lévő ételekről, és kezeld a lejárati dátumaikat, így bármikor és bárhol ellenőrizheted, hogy mi van a hűtődben. Sőt, személyre szabott recepteket is ajánl a preferenc

* Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges hozzá.

Fényérzékelős belső lámpa
Kímélő világítás

Kerüld el, hogy elvakítson a túl erős fény! A SmartThings alkalmazásban* található Belső világítás menü segítségével beállíthatod a belső világítás fényerejét. A Kímélő világítás mód fokozatosan kapcsolja be, míg az Éjszakai fény mód a fényerőt aszerint állítja be, hogy nappal vagy éjszaka van.

* A SmartThings App elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung-fiók szükséges hozzá.

Teljesítmény

Megőrzi a hideget a tartós frissesség érdekében
Metal Cooling

Fenntartja az optimális hőmérsékletet a hűtőszekrényben, így az élelmiszerek frissek maradnak, még akkor is, ha gyakran nyitod és csukod az ajtót. A fém hűtőlap, a fém polc és a légcsatorna megtartja a levegőből a hideget, és segít helyreállítani a hőveszteséget. Emellett prémium megjelenést kölcsönöznek a hűtőnek, és könnyen letörölhetők.

Ideális hűtés hús és hal tárolására
Optimal Fresh +

Az Optimal Fresh + egy különálló tárolófiók, amely ideális a húsok és halak tárolására. Ez a fiók alacsonyabb hőmérsékleten tartja őket, mint a hűtő többi része, hogy azok frissek maradjanak és megőrizzék saját ízüket.

Jégmentes marad idő- és energiabefektetés nélkül is
No Frost

Ne pazarolj több időt és energiát a hűtő leolvasztásával! A No Frost technológia javítja a levegő keringését, és állandó hőmérsékletet tart, ami megakadályozza a jég lerakódását. Emellett hamarabb is eléri a kívánt hőmérsékletet, és kevésbé terheli a hűtőrendszert, így növeli a gép élettartamát.

* A Samsung RB31FERNCWW No Frost funkcióval ellátott hűtőszekrény és az RL39THCTS No Frost funkció nélküli hűtőszekrény összehasonlítása alapján. Az egyéni eredmények a modelltől, a környezeti tényezőktől és a használattól függően eltérhetnek.

Gyors hűtés és fagyasztás igény szerint
Gyors hűtés + gyors fagyasztás

Élvezd a gyors hűtési teljesítményt! Egy gombnyomásra a Gyorshűtés funkció intenzív hideg levegőt fúj a hűtőszekrénybe, hogy gyorsan lehűtse a bevásárlást vagy a kedvenc italaidat. Az Gyors fagyasztás funkció pedig a mélyhűtőbe fúj hideg levegőt. Kiválóan alkalmas az ételek fagyasztására és jégkészítésre.

Kényelem

Tálalj könnyedén a multifunkciós tálcával
Multifunkciós tálca (* Opcionális)

Használd hatékonyan a hűtőszekrény belső terét! A kivehető Multifunkciós tálca* a polcok alá illeszthető, és lehetővé teszi a különböző apró tárgyak, palackok, konzervdobozok, egyéb élelmiszerek, például pizzák és tojásos dobozok rendezett tárolását és rendszerezését. Ráadásul könnyen kivehető, így bárhol használhatod tálalásra.

* Csak az RB53DG706CS9EO modell esetén elérhető.

Rugalmasan illeszkedik a magasabb és nagyobb tárgyakhoz
2 lépcsős összecsukható polc (* Opcionális)

A nagy és terjedelmes tárgyakat sokkal hatékonyabban tárolhatod hűtőszekrényedben. A 2 lépcsős, összecsukható polc ki- és becsúsztatható, így magas palackokat és nagyméretű edényeket is tárolhatsz vele. Emellett könnyen összehajtható, hogy helyet biztosítson a nagy és terjedelmes tárgyaknak, például egy többszintes tortának vagy egy nagyobb fazéknak.

* Csak az RB53DG706CS9EO modell esetén elérhető.

Bármelyik irányban nyitható
Megfordítható ajtó

Válaszd ki melyik irányba nyíljon a hűtőszekrényed a megfordítható ajtóval! Ez azt jelenti, hogy mindig ideális lesz az általad kívánt konyhai elrendezéshez. Az ajtó egyszerűen megfordítható a zsanérok áthelyezésével*, így szinte bárhová befér, és rugalmasságot biztosít a modulok különböző módon történő kombinálásához.

* Az ajtózsanérok eltávolítását és az ajtó irányának megváltoztatását csak szakképzett szakember végezheti.

Hatékonyság

Hosszú élettartamra és energiahatékonyságra tervezve
Digitális inverter kompresszor 20 év jótállással

Élvezd az energiahatékonyságot, az alacsony zajszintet és a hosszan tartó teljesítményt! A digitális inverter kompresszor automatikusan beállítja a sebességet a hűtési igényeknek megfelelően. Így csendes, energiahatékony és tartós, ezért tudunk a kompresszorra adott 20 év jótállással* jutalmazni.

* A 20 év jótállás csak a kompresszorra korlátozódik.

Specifikációk

Kapacitás

  • Teljes bruttó űrtartalom (liter) 538 l 
  • Fagyasztó bruttó űrtartalom (liter) 168 l 
  • Hűtő bruttó űrtartalom (liter) 370 l

Fizikai tulajdonságok

  • Nettó méret (Szé x Ma x Mé) (mm) 759x2030x711 mm 
  • Nettó szélesség (mm) 759 mm 
  • Nettó magasság zsanérral (mm) 2030 mm 
  • Nettó magasság zsanér nélkül (mm) 2001 mm 
  • Nettó mélység ajtófogantyúval (mm) 711 mm 
  • Nettó mélység ajtófogantyú nélkül (mm) 711 mm 
  • Nettó mélység ajtó nélkül (mm) 626 mm 
  • Gyári csomagolás mérete (Szé x Ma x Mé) (mm) 775x2116x745 mm 
  • Nettó tömeg (kg) 99 kg 
  • Gyári csomagolás tömege (kg) 102.5 kg

Hűtési funkció

  • No Frost Igen 
  • Hűtés típusa Körkörös hűtés

Hűtőszekrény

  • Metal Cooling Igen 
  • Szagtalanító típusa Nem 
  • Polcok száma (Összes) 4 db
  • Tej rekesz Nem 
  • Multifunkciós tálca Nem 
  • Ajtórekeszek száma 5 db 
  • Tojástartó Igen 
  • Belső LED világítás Felső LED 
  • Felső zöldségesfiók Optimal Fresh + 
  • Zöldség és gyümölcs fiókok száma 2 db
  • Power Cool - Gyors Hűtés funkció Igen

Mélyhűtő

  • Polcok száma (Összes) 1 db 
  • Fiókok száma 2 db 
  • Power Freeze - Gyors fagyasztás funkció Igen

Általános jellemzők

  • Megfordítható ajtó Igen
  • Ajtó riasztó Igen 
  • Hűtőközeg R-600a
  • Visszamelegedési idő 14 óra

Külső jellemzők

  • Hőmérséklet vezérlés Belső 
  • Fogantyú Süllyesztett
  • Szín Kifinomult inox

Teljesítmény

  • Energiahatékonysági osztály D 
  • Energiafogyasztás 249 kWh/year 
  • Zajszint 35 dBA
  • Klímaosztály SN, N, ST, T 

Smart / Okos

  • Beépített Wifi Igen

Támogatott alkalmazások

  • SmartThings App Támogatás Igen
     
Technikai adatok|Elrejt
  • Energiaosztály
    D
  • Űrtartalom
    538 liter
  • Technikai adatok
    • Nettó hűtő űrtartalom
      370 liter
    • Nettó fagyasztó űrtartalom
      168 liter
    • Szín
      Inox
    • No Frost
      Igen
    • Polcok száma
      4
    • Ajtónyitás
      Megfordítható
Hitel
Otp hitelkalkulátor
Kosárba

Cofidis hitelkalkulátor

Kosárba
Összesen 17 509 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu